МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про затвердження Порядку забезпечення допоміжними засобами для навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах та установах освіти»

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку забезпечення допоміжними засобами для навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах та установах освіти”, розробленої відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», доручення Кабінету Міністрів України від 27.03.20 № 9895/0/1-20 до Закону України від 16 січня 2020 р. № 463-ІХ «Про повну загальну середню освіту».

Постановою визначено механізм забезпечення допоміжними засобами для навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах освіти.

Зауваження та пропозиції до проєкту просимо надсилати до 26 червня 2020 року за адресами: проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135 або на e-mail: samsonova@mon.gov.ua.

МОН України